Al-Makdous Al-Makdous betragtes som en af de berømte appetitvækkere i de fleste arabiske lande, og det serveres ofte på spiseborde sammen med hovedretterne, og det er en lille aubergine, der koges og fyldes med en blanding af forskellige ingredienser fra en opskrift til en anden, og det er angivet, at det har brug for tid til at forberede sig på at blive klar til at spise, og vi vil vise i Denne artikel handler om, hvordan man forbereder den derhjemme i detaljerede trin. Den syriske Makdous 1 kilo lille sort aubergine. Et stykke rød paprika finhakket. En kop knuste valnødder. Tre fed hvidløg. Salt efter behov. Olivenolie efter behov. Forberedelsesmetode Kassér halsen på hver aubergine, og kog dem derefter i en skål, der indeholder en gryde med saltvand i et kvarter, indtil aubergine bliver blød. Klem aubergine lidt, og dræn den derefter for at slippe af med vandet i den. Bland hakkede valnødder, hakket paprika og hvidløg, og krydre blandingen med lidt salt. Tag hver aubergine, og lav en lang slids i midten, læg en lille mængde salt i den, læg den derefter i en dørslag i en hel dag for at filtrere vandet fra den. Fyld aubergine med valnødfyld, læg det derefter i en glaskrukke, og dæk det med olivenolie og forsegl det. Bemærk: Makdous er klar til at spise efter to eller tre dage er gået, siden den blev sat i glasburken, og sørg for at holde Makdous dækket af olie. Den syriske Makdous med paprika melasse, et kilo lille frøfri aubergine. En kop finhakket valnødder. En spiseskefuld paprika melasse. 2 fed hvidløg. En kop og en halv olie efter behov. Salt efter behov. Sådan tilberedes Vask aubergine, og fjern halsen fra hver bønne. Læg aubergine i en gryde, nedsænk det i vand ved stuetemperatur, læg det derefter på en tung plade og luk gryden. Sæt gryden på høj varme i en periode fra en tredjedel til en halv time, afhængigt af typen af aubergine. Tag auberginefrøene ud af vandet, og læg dem i vand fyldt med is og vand, indtil det køler af. Lav en langsgående slids i hvert korn, læg salt inde i det, stablen derefter kornene i et dørslag, dæk med et stykke klud, læg derefter en vægt på auberginen og lad den stå i to dage. Bland nødder, hvidløg, pebermelasse og salt under hensyntagen til, at pebermelasserne også tilføjer saltopløsning til fyldet. Fyld aubergine, og læg det i en glaskrukke. Sæt en si på krukken, og drej den derefter, så dens mund er i bunden, og dens bund er øverst, og lad den ligge på hovedet sådan en hel nat. Juster krukken, blød aubergine i olie og forsegl den tæt
Forberedelsesmetode her
0 تعليقات
شكرا لك سوف نراجع تعليقك باقرب وقت