Malzemeler 1 1/2 su bardağı fındık. Yarım bardak hindistan cevizi ve saf yağ. Bir bardak şeker. Yarım çay kaşığı kabartma tozu. Yarım kaşık karbonat. Bir fincan sütün üçte ikisi. İki buçuk bardak iri irmik. Şurup malzemeleri: iki bardak şeker. Bir bardak su. Bir çay kaşığı limon suyu. Hazırlanışı: Tereyağı, kabartma tozu, kabartma tozu, şeker, yoğurt ve irmiği tahin kaplı orta boy bir tepside karıştırın. Karışımı tepsiye dökün, ardından fındıkları koyun ve iyice dağıtın. Tepsiyi fırına koyun ve lapayı otuz beş dakika veya daha uzun süre pişirin. Lapayı fırından çıkarın ve iyice emmesi için şurup içine koyun (lapa sıcaksa, şurup soğuk olmalıdır veya tam tersi). Şurubu hazırlamak: malzemeleri ocakta bir tencereye koyun ve kaynatın. Suriye hindistan cevizi püresi Hazırlama süresi on beş dakika Pişirme süresi Altı kişi için otuz dakika Malzemeler bir tutam tuzdur. Bir bardak: Hindistan cevizi, un, irmik, süt, bitkisel yağ. Bir kutu krema. Yarım bardak şeker. Üç yemek kaşığı kabartma tozu. Küçük bir kaşık vanilya. Şurup malzemeleri: 1 su bardağı şeker. Bir kaşık limon suyu. Yarım bardak su. Hazırlama yöntemi Şurubu hazırlayın: su ve şekeri bir tencereye koyun ve şeker eriyene kadar bekletin, ardından limon suyunu ekleyin. Kalıntıları yüzeyden çıkarın, ardından karışımı orta ateşte koyulaşana kadar bırakın ve çapa lezzet katmak için bir kaşık dolusu çiçek suyu ekleyebilirsiniz. Şurubu kullanım zamanına kadar bırakın. Hindistan cevizi püresinin hazırlanması: Derin bir kapta hindistan cevizi, irmik, un, kabartma tozu, vanilya ve tuzu karıştırın. Yağı bir karıştırıcıda şekerle karıştırın, ardından krema ve sütü homojen bir karışım oluşana kadar ekleyin. Kuru malzemelerle hindistan cevizi karışımını yağ ve krema karışımına ekleyin ve iyice karıştırın. Bir fırın tepsisi hazırlayın ve tereyağı sürün, ardından karışımı içine dökün ve yüzü bademle süsleyin. Tepsiyi önceden ısıtılmış fırına yüz seksen santigrat derece sıcaklıkta otuz dakika süreyle koyun. Püreyi fırından çıkarın ve sıcakken üzerine soğuk şurubu dökün. Püreyi doğrayın ve kahvenin veya istediğiniz sıcak içeceklerin yanında servis edin. Suriye badem püresi Hazırlama süresi otuz dakika Pişirme süresi Otuz dakika Altı kişi için Malzemeler Çeyrek çay kaşığı karbonat. Yarım bardak şeker. Bir bardak su. Üç bardak iri irmik. Bir çay kaşığı kabartma tozunun dörtte üçü. Çeyrek bardak dilimlenmiş badem. Çeyrek çay kaşığı tuz. Dörtte üç bardak süt. Çeyrek fincan yumuşak hindistan cevizi. Bir fincan ve çeyrek eritilmiş tereyağı. Syra malzemeleri: 1 bardak su. Bir buçuk bardak şeker. Birkaç yarım badem - servis için -. İki küçük kaşık çiçek suyu. Bir çay kaşığı limon suyu. Hazırlama Yöntemi Bademleri ve yarım bardak şekeri mutfak robotunun kasesine koyun, sonra orta hızda pürüzsüz bir karışım elde edene kadar çalıştırın. İrmik, kabartma tozu, bikarbonat, tuz, hindistancevizi, süt, eritilmiş tereyağı ve portakal çiçeği suyu ekleyin, ardından malzemeleri karıştırmak için mutfak robotunu açın. Bir kalıp getirin, ardından karışımı kalıba dökün, ardından yüzeyi düzeltin. Püreyi pastil şeklinde kesin, ardından her pastilin ortasına yarım badem koyun ve lapayı 30 dakika kenara bırakın. Fırını 180 ° C'de ısıtın, ardından harisayı 30 dakika kızartın. Şurubu hazırlamak için bir kaseye bir buçuk bardak şeker, su ve limon suyunu koyun, ardından sekiz dakika kaynatın ve ardından çiçek suyunu koyun. Şurubu fırından çıkarır çıkarmaz püre üzerine dökün. Lapayı soğumaya bırakın, sonra servis yapın
0 تعليقات
شكرا لك سوف نراجع تعليقك باقرب وقت